šipkaobchod

Na svatého Martina kouřívá se z komína! Od 15. do 24. listopadu vás zveme do Parostrojního pivovaru v Lobči na tradiční svatomartinské husí speciality

Na svatého Martina kouřívá se z komína!

Od pátku 15.11. do neděle 24.11. se ve výčepu technické památky Parostrojního pivovaru v Lobči u Mšena můžete těšit na letošní svatomartinské husí speciality, které pro vás připraví šéfkuchař Honza Fridrich:

- Husí kaldoun s domácími flíčky
- Foie gras podávaná na jablečném chutney s máslovým toustíkem
- Husí jatýrka na čerstvé majoránce, rozpečený chléb
- Konfitované husí stehýnko, karlovarský knedlík, červené zelí
- Filírované husí prsíčko s fialovými nočky z brambor Surgital a jemnou houbovou omáčkou
- Pošírovaná hruštička v pivním destilátu, skořicový lívaneček a vanilkový krém
- Domácí posvícenské koláče

K tomu nejen mladá mělnická vína z vinařství Kraus a na čepu naše řemeslná piva:
- Lobeč Tománek 13° - lobečského sládka ležák
- Lobeč Ležák 12° - světlý
- Lobeč Gruit 13° - tmavé tajemné bylinné
- Lobeč I.P.A. 14°- American I.P.A.

Pravidelné prohlídky pivovaru s majitelem se konají každou sobotu ve 14:30 hod. Dobře se však na prohlídku oblečte.

Pivovarský výčep bude tyto dny otevřený:
pá: 15:00-22:00 hod.
so: 11:00-22:00 hod.
ne: 11:00-17:00 hod.

Doporučujeme, rezervovat si předem vaše místa v restauraci.

V pivovaru je možné se také ještě ubytovat. Máme poslední místa.

Podrobné aktuální informace o otevírací době, ubytování, prohlídkách a kontakty naleznete na našem webu: www.lobec.cz

Na svatého Martina kouřívá se z komína! Od 15. do 24. listopadu vás zveme do Parostrojního pivovaru v Lobči na tradiční svatomartinské husí speciality
Pivovar Lobeč