Mláto z našeho pivovaru vykrmilo dalšího pašíka! Tak jsme se opět rozhodli v pivovaru uspořádat tradiční pivovarské vepřové hody.
Letos budou probíhat od pátku 21.10. do neděle 23.10.
Prohlídka technické památky pivovaru s majitelem se do konce října koná v sobotu a v neděli ve 14:30.
Připravte se na tradiční zabíjačkové menu, které pro vás nachystá lobečský šéfkuchař Vašek Valta:
- Tmavá zabíjačková polévka prdelačka.
- Opečená jitrnice, lepenice se slaninou, kysané zelí.
- Opečené kroupové jelítko, lepenice se slaninou, kysané zelí.
- Světlý a tmavý prejt, lepenice se slaninou, kysané zelí.
- Ovarové vepřové koleno s křenem, hořčice, mšenský kvasový chléb.
- Zabíjačkový gulášek s křenem, mšenský kvasový chléb
- Sváteční koláče
Na čepu, jako tradičně, bude šest řemeslných piv z Lobče: Ležák 11, Keller 9, Tománek 13, IPA 14, Weissbier 12, Stout 12.
Doporučujeme rezervovat si místa na hody telefonicky přes rezervační formulář na našem webu: https://lobec.cz/vycep-a-kuchyne nebo mailem (775 314 719).
Pivovarský výčep bude tyto dny otevřený:
pá: 11:00-21:00 hod.
so: 11:00-21:00 hod.
ne: 11:00-18:00 hod.
Těšíme se na vás!